Liesbroek

Knapman liesbroeken zijn speciaal ontworpen voor sporters met een liesblessure of beginnende pijnklachten in de liesregio. De meeste van onze patiënten adviseren wij om een liesbroek aan te schaffen. Er is van alles op de markt te krijgen maar de meeste revolutionaire ontwikkeling zijn toch de liesbroeken van “knapman”. Deze broeken zijn van een dunnen elastische stof die extra selectieve druk geven en ondersteuning op de liesspieren zodat er eerder gesport kan worden en ook de genezing aanzienlijk versneld.
Gelukkig zien we op de voetbalvelden steeds meer voetballers voor dit merk kiezen.

Knap’man Compressiekleding bevat gerichte compressiezones met een unieke, hoge compressiewaarde. Door deze hoge compressiewaarde wordt het doel van spierondersteuning en spierstabilisatie vergroot, zonder beperkingen in de bewegingsvrijheid.
Han Tijshen: “Onderzoek heeft aangetoond dat spiertrillingen leiden tot microschade in de spiervezels. Als spieren kunnen worden gestabiliseerd, nemen de trillingen af waardoor de kans op mogelijke schade minder wordt. Voor de preventie van onder andere lies- en hamstringblessures is dat fantastisch.”

 

Voor meer informatie kijk op Knapman.nl.

error: niet mogelijk
Scroll naar boven